Λίστα προϊόντων κατά μάρκα MATT&MORE

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Ανατομικό μαξιλάρι από memory foam (visco elastic) που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος με bluegel επικάλυψη για  αίσθηση δροσιάς τους καλοκαιρινούς μήνες .Παρέχει την καλύτερη δυνατή βοήθεια για την στήριξη του αυχένα και των άνω σπονδύλων.

Διαστάσεις 65Χ40Χ15

Ανατομικό μαξιλάρι από memory foam (visco elastic) που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος με bluegel επικάλυψη για  αίσθηση δροσιάς τους καλοκαιρινούς μήνες .Παρέχει την καλύτερη δυνατή βοήθεια για την στήριξη του αυχένα και των άνω σπονδύλων.

Διαστάσεις 65Χ40Χ15

Στρώμα Quattro
“Αφεθείτε στην άψογη, ορθοπεδική στήριξη”

 

Το ορθοπεδικό στρώμα Quattro με ελατήρια Bonnel Plus και εργονομικά υλικά Orthofoam συνολικού πάχους 30cm, φέρει ανώστρωμα Pillowtop. Είναι ιδανικό για τους ιδιαίτερους πελάτες που αναζητούν σκληρό στρώμα με αφράτη αίσθηση.

Στρωμα Matt&more Magic 26 Cm Ανατομικο

Κανονική τιμή 630,00 € Τιμή 378,00 € -40%

Στρώμα Magic

“Αφεθείτε στην μαγική αίσθηση του”

 

Το ανατομικό στρώμα “Magic” αποτελεί τον ορισμό της λειτουργικότητας.
Ο συνδυασμός των 3 ζωνών στήριξης, των ανεξάρτητων ελατηρίων, των 3 ζωνών περιμετρικής στήριξης, των εργονομικών αφρώδων υλικών υψηλής ποιότητας  καθώς και τον αυθεντικών υποαλλεργικών υφασμάτων που το περιβάλλουν το καθιστούν μία αναπαυτική λύση στον ύπνο σας.

ΣΤΡΩΜΑ MATT&MORE VEGAS 28 CM ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

Κανονική τιμή 750,00 € Τιμή 450,00 € -40%

Στρώμα Vegas
“Προσθέστε την άνεση στον ύπνο σας”

 

Το ανατομικό στρώμα Vegas με το αναπαυτικό Εurotop άνω στρώμα του ήρθε για να μετατρέψει τον ύπνο σας σε μια αναπαυτική εμπειρία.
Οι 3 ζώνες στήριξης, οι 3 ζώνες περιμετρικής στήριξης, τα εργονομικά και αφρώδη υλικά υψηλής ποιότητας καθώς και τα ανεξάρτητα ελατήρια δίνουν στον ύπνο σας απαράμιλλη άνεση.

Με το στρώμα Azzurro μπορείτε να βιώσετε την ανατομική στήριξη στο 100% για την ιδανική στάση του σώματος. Ο συνδυασμός αφρωδών υλικών διαφορετικών ποιοτήτων και πυκνοτήτων εξασφαλίζει την αφράτη αίσθηση και σε συνδυασμό με τα ανεξάρτητα ελατήρια 8 ζωνών (5 ζώνες μέσης στο κέντρο του στρώματος και 3 ζώνες περιμετρικά) επιτυγχάνεται η σωστή στήριξη του σώματος. Τα χαρακτηριστικά αυτά αναδεικνύονται από το μοντέρνο design χρησιμοποιώντας πολυτελή και πιστοποιημένα υφάσματα, λεπτομερής δουλειά που αρμόζει μόνο σε ένα ανώτατης ποιότητας στρώμα και υψηλή αισθητική. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το επιβεβαιώσετε και εσείς.

Στρωμα Matt&more Levanda 28 Cm Ανατομικο

Κανονική τιμή 800,00 € Τιμή 480,00 € -40%

Στρώμα Levanda
“Βυθιστείτε στο χαλαρωτικό άρωμα της λεβάντας”

 Το „Levanda“ μετατρέπει τον ύπνο σας σε μια αξέχαστη εμπειρία. Το πολυτελές eco-friendly Bamboo ύφασμα του, κρύβει μια στρώση αποξηραμένης λεβάντας, εμποτισμένη με φυσικά αιθέρια έλαια, που δίνει στα ονειρα σας ενα εκπληκτικό άρωμα.

Στρωμα Matt&more Black Diamond 28 Cm Ανατομικο

Κανονική τιμή 800,00 € Τιμή 480,00 € -40%

Στρώμα Black Diamond
“Η πολυτελής λύση στον ύπνο σας”

 

Συνδυάστε την πολυτελή όψη του “Black Diamond” με τα ανατομικά και εργονομικά χαρακτηριστικά του τα οποία οφείλονται στις 5 ζώνες στήριξης, στις 3 ζώνες περιμετρικής στήριξης καθώς και τα ανεξάρτητα ελατήρια που διαθέτει.
Το στρώμα σας υπόσχεται μια πιο αφράτη αίσθηση χάρις στη στρώση HyperFoam, με κοπή στο μηχάνημα CNC. 

ΣΤΡΩΜΑ MATT&MORE SANTORINI 30 CM ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

Κανονική τιμή 820,00 € Τιμή 492,00 € -40%

Στρώμα Santorini
“Χαλαρώστε στα κύματα του Αιγαίου”

 

Εμπνευσμένο από τα Ελληνικά καλοκαίρια στις Κυκλάδες, το στρώμα “SANTORINI” προσφέρει αυτό που υπόσχεται το όνομά του. Το κυματοειδές αφρώδες υλικό, εμποτισμένο με BLUEGEL, χαρίζει μία αίσθηση δροσιάς, αντάξια με το ελαφρύ μελτέμι που συνοδεύει τα Ελληνικά νησιά. Τα ανεξάρτητα ελατήρια, οι 8 ζώνες στήριξης

ΣΤΡΩΜΑ MATT&MORE PARADISE 30 CM ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

Κανονική τιμή 850,00 € Τιμή 510,00 € -40%

Στρώμα Paradise
“Το στρώμα με μαλλί Merino”

 

Η παραδεισένια υφή του “Paradise” σίγουρα θα σε συναρπάσει. Ντυμένο με Merino Wool ύφασμα, το extra αφράτο στρώμα “Paradise” σας παρέχει ότι χρειάζεστε για έναν ονειρικό ύπνο. Την αίσθηση αυτή ενισχύουν τα προσεκτικά επιλεγμένα εργονομικά αφρώδη υλικά υψηλής ποιότητας και απόδοσης 

Το στρώμα Olea συνδυάζει την κομψή του όψη με την εξελιγμένη λειτουργικότητα. Χάρη στο Memory Foam υψηλής πυκνότητας και ανώτατης τεχνολογίας, είστε ελεύθεροι να κοιμηθείτε σε οποιαδήποτε θέση καθώς αυτό θα αγκαλιάσει αρμονικά το σώμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίσει τη σωστή στήριξη του σώματος σας, για έναν ξεκούραστο ύπνο.
Οι 8 ζώνες στήριξης (5 ζώνες μέσης στο κέντρο του στρώματος και 3 ζώνες περιμετρικά) στα ανεξάρτητα ελατήρια, εξασφαλίζουν την σημειακή υποστήριξη του σώματος στα σημεία που το χρειάζεστε περισσότερο.
Το υψηλής αισθητικής design του και οι λεπτοδουλεμένες ραφές του, αναβαθμίζουν την εμπειρία που σας προσφέρει.

Στρωμα Matt&more Memorise 30 Cm Ανατομικο

Κανονική τιμή 920,00 € Τιμή 552,00 € -40%

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΡΩΜΑ MEMORISE ΤΗΣ MATT&MORE ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Το στρωμα „Memorise”, με Memory Blue Gel στο εσωτερικό του, χαρίζει δροσιά το καλοκαίρι άνεση και την ομοιόμορφη στήριξη που σας παρέχει ο συμβατικός αφρός μνήμης (MemoryFoam).
Μειώνει την επιπρόσθετη “παγιδευμένη” θερμότητα του σωματος στο στρώμα χαρίζοντας μία ευχάριστη και σταθερή θερμοκρασία καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

ΣΤΡΩΜΑ MATT&MORE ICE SILK 30 CM ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

Κανονική τιμή 920,00 € Τιμή 552,00 € -40%

Στρώμα Ice Silk
Το στρώμα με το καινοτόμο ύφασμα ICE SILK – COOL FIBER απορροφά την περίσσεια θερμότητα του σώματος, παρέχοντας την απόλυτη αίσθηση δροσιάς. Η ιδιαίτερη πυκνότητα του υφάσματος καθιστά το στρώμα μια πολυτελή λύση στον ύπνο. Οι 5 ζώνες στήριξης μέσης, οι 3 ζώνες περιμετρικής στήριξης, τα ανεξάρτητα ελατήρια και το αποσπώμενο ανώστρωμα ολοκληρώνουν το μοναδικό στρώμα.

ΣΤΡΩΜΑ MATT&MORE QUEEN 35 CM ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

Κανονική τιμή 1.800,00 € Τιμή 1.080,00 € -40%

Στρώμα Queen
“Βιώστε την αίσθηση ενός βασιλικού ύπνου”

Το στρώμα „Queen“ είναι αναμφίβολα η βασίλισσα της σειράς.Τα υψηλής απόδοσης εργονομικά και αφρώδη υλικά που το συνθέτουν σε συνδυασμό με τις 5 ζώνες στήριξης, τις 3 περιμετρικές ζώνες στήριξης, καθώς και τα ανεξάρτητα ελατήρια που διαθέτει εξασφαλίζουν ύπνο μεγίστης ποιότητας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση