• -20%
    Στρώμα Linea Strom FLEX
    Στρώμα Linea Strom FLEX

Στρώμα Linea Strom FLEX, σειράς Pocket Springs ανεξάρτητων ελατηρίων, πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς πιστοποιήσης.

  • Ύφασμα knitted exclusive καπιτονέ με Dacron. Το Dacron είναι αφράτη λευκή βελονισμένη βάτα η οποία λειτουργεί υποαλλεργικά με πολύ καλό αερισμό και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.

  • Ergofoam Plus: Αφρώδες, συμπαγές, υποαλλεργικό υλικό με μεγάλη ανθεκτικότητα. Έχει ορθοπεδικές ιδιότητες και προτείνεται σε άτομα με ανάλογες απαιτήσεις

  • Τρισδιάστατη κυκλοφορία αέρα

  • Ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality: Ειδικά ατσάλινα ελατήρια τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη, λειτουργούν το καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με το βάρος που δέχονται στηρίζουν την σπονδυλική στήλη και κρατούν το σώμα στην φυσική του κλίση.

  • Πλαινή κολώνα στήριξης

  • Πιστοποιήσεις απο διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης: 

OECO-TEX STANDARD 100: Έλεγχος για επιβλαβείς ουσίες για το δέρμα, που εγγυάται την ασφάλεια των υφασμάτων στα στρώματα όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα

ALOE VERA: Ειδική επεξεργασία σε όλα τα υφάσματα των στρωμάτων με "ALOE VERA", φαρμακευτικό φυτό που προσδίδει ιδαίτερα απαλή και άνετη υφή στο ύφασμα, αλλά και στην αίσθηση φρεσκάδας

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΌ ΣΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ: Επίσημη αναγνώριση των οικολογικών προιόντων από την Ευρωπαική Ένωση. Πιστοποίηση ECOLABEL που εγγυάται την υγιεινή των πρώτων υλών σε συνδιασμό με σεβασμό προς το περιβάλλον.

TUV AUSTRIA HELLAS- EN ISO 9001:2000: Διεθνής πιστοποίηση για την εφαρμογή και τήρηση του συστήματος διασφάλισης της ποιότητας..

Επικοινωνήστε μαζί μας  να μάθετε για τις προσφορές μας και τις εκπτώσεις τηλ 2102810885-2102842726

Χαρακτηριστικά

Βαθμός σκληρότητας
Μαλακό 10/100
Εγγύηση
7 χρόνια
Ύψος στρώματος
24cm( +/- 1)
Υλικό
Ύφασμα knitted exclusive καπιτονέ με Dacron. Το Dacron είναι αφράτη λευκή βελονιασμένη βάτα
Ελατήρια
Aνεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs Ηιgh Quality

Στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση