Στρώμα PRIME της Sleep Well! Η άνεση των ονείρων σας σε προσιτή τιμή!

 

  1. Ύφασμα ζακάρ καπιτονέ.
  2. Βάτα πολυεστερική τύπου Dacron 200gr/m2
  3. Αφρώδες υλικό πάχους 0,5cm 
  4. Σκληρό φίλτρο σκούρο για την απορρόφηση της υγρασίας.
  5. Τελάρο τύπου Bonnel Springs, πάχους σύρματος 2,3 με 5 σπείρες ύψους 13,5cm και 345 ελατήρια για διάσταση στρώματος 160x200 και περιμετρική στήριξη από αφρώδες υλικό.

Ύψος στρώματος: 20cm (Οι διαστάσεις του στρώματος ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/- 1cm, λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος)

Εγγύηση: Δεν διατίθεται

 Eλατήρια (Bonnell)
Τα στρώματα με συνδεδεμένα μεταξύ τους ελατήρια (Bonnell) παράγονται εδώ και πολλά χρόνια και εξακολουθούν να είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή.
Έχουν το χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα υπόλοιπα στρώματα της αγοράς και διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους, από ορθοπεδικά μέχρι πιο μαλακά.
Το μεγαλύτερο μέρος της στήριξης που παρέχουν προέρχεται από τα ελατήρια που είναι τοποθετημένα σε σειρές κατά μήκος και πλάτος του στρώματος, ενωμένα με ένα ελικοειδές σύρμα. Η σκληρότητα των στρωμάτων αυτών επιτρέπει την στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

Χαρακτηριστικά

Βαθμός σκληρότητας
80/100
Εγγύηση
Δεν διατίθεται
Ύψος στρώματος
20cm +/- 1cm
Υλικό
Ύφασμα ζακάρ καπιτονέ.Βάτα πολυεστερική τύπου Dacron 200gr/m2Αφρώδες υλικό πάχους 0,5cm Σκληρό φίλτρο σκούρο για την απορρόφηση της υγρασίας.
Ελατήρια
Τελάρο τύπου Bonnel Springs, πάχους σύρματος 2,3

Στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση