• -50%
  Στρώμα Linea Strom DELUX
  Στρώμα Linea Strom DELUX

στρώματα της σειράς Pocket Springs διαθέτουν τα υψηλότερα ελατήρια Pocket Springs 16.5 cm, τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη. Το καθένα λειτουργεί ξεχωριστά, προσφέροντας έτσι τη μεγαλύτερη ανατομική συμπεριφορά τού στρώματος και διατηρώντας τη σπονδυλική στήλη στη φυσική της θέση.

Βαθμός Σκληρότητας: Mαλακό

 • Ύφασμα knitted exclusive καπιτονέ
 • Ενσωματωμένο ανώστρωμα ευρωπαικού τύπου Pillow Top με πολλαπλές στρώσεις υλικών
 • Ergofoam: Αφρώδες συμπαγές υποαλλεργικό υλικό, με μεγάλη ανθεκτικότητα και ορθοπεδικές ιδιότητες
 • Airfoam: Αφρώδες υλικό με πολυάριθμες κυψελίδες αέρα που προσδίδουν άριστες δυνατότητες αερισμού και μεγάλη ελαστικότητα. Είναι υποαλλεργικό και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.
 • Dacron: Αφράτη λευκή βελονισμένη βάτα η οποία λειτουργεί υποαλλεργικά με πολύ καλό αερισμό και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.
 • Visco Elastic: Υλικό εξαιρετικής ποιότητας από ελαστική βισκόζη προηγμένης τεχνολογίας που αποτυπώνει και πέρνει την μορφή του σώματος μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
 • Ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality: Ειδικά ατσάλινα ελατήρια τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη, λειτουργούν το καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με το βάρος που δέχονται στηρίζουν την σπονδυλική στήλη και κρατούν το σώμα στην φυσική του κλίση.
 • Πλαινή κολόνα στήριξης
 • Πιστοποιήσεις απο διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης: 

OECO-TEX STANDARD 100: Έλεγχος για επιβλαβείς ουσίες για το δέρμα, που εγγυάται την ασφάλεια των υφασμάτων στα στρώματα όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα

ALOE VERA: Ειδική επεξεργασία σε όλα τα υφάσματα των στρωμάτων με "ALOE VERA", φαρμακευτικό φυτό που προσδίδει ιδαίτερα απαλή και άνετη υφή στο ύφασμα, αλλά και στην αίσθηση φρεσκάδας

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΌ ΣΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ: Επίσημη αναγνώριση των οικολογικών προιόντων από την Ευρωπαική Ένωση. Πιστοποίηση ECOLABEL που εγγυάται την υγιεινή των πρώτων υλών σε συνδιασμό με σεβασμό προς το περιβάλλον.

TUV AUSTRIA HELLAS- EN ISO 9001:2000: Διεθνής πιστοποίηση για την εφαρμογή και τήρηση του συστήματος διασφάλισης της ποιότητας.

 

 • Τα στρώματα της σειράς "High Quality" διαθέτουν τα υψηλότερα ελατήρια Pocket Sp

  Η σειρά «High Quality» αναδεικνύει τα υπέροχα και μοναδικά χαρακτηριστικά της από το σύνολο των υλικών κατασκευής. Με υφάσματα knitted και knitted exclusive, ιδιαίτερα απαλής και ανάγλυφης υφής, με ειδική επεξεργασία Aloe Vera και extra soft καπιτονέ.

  Επιπλέον, με το επαναστατικό υλικό 3D air transpiration, δημιουργεί μόνιμους αεραγωγούς περιμετρικά του στρώματος, φροντίζοντας τόσο στην υγιεινή του όσο και στις υψηλές προδιαγραφές τής κατασκευής του.

Χαρακτηριστικά

Βαθμός σκληρότητας
Mαλακό 10/100
Εγγύηση
10 χρόνια
Ύψος στρώματος
35εκ (+/-1)
Υλικό
Ύφασμα knitted exclusive καπιτονέ
Ελατήρια
Aνεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs Ηιgh Quality

Στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση