Ανατομικά στρώματα κρεβατιού

Στρώμα Linea Strom Delux Ανατομικό

Linea Strom

Παράδοση 4 έως 10 εργάσιμες

Στρώμα Linea Strom DELUX ανατομικό 

Εδώ τα λόγια είναι περιττά !Εκλεκτά υλικά,απαλές υφές,υπέροχο αγκάλιασμα,άνεση και πολυτέλεια στον ύπνο σας!Αρκεί να ξαπλώσετε πάνω του και θα το ερωτευθείτε!

.Επικοινωνήστε μαζί μας  να μάθετε για τις προσφορές μας και τις εκπτώσεις τηλ 2102810885-2102842726Επικοινωνήστε μαζί μας  να μάθετε για τις προσφορές μας και τις εκπτώσεις τηλ 210281

Περισσότερες λεπτομέρειες

530.28 530,28 €

1 060,55 €

-50%

στρώματα της σειράς Pocket Springs διαθέτουν τα υψηλότερα ελατήρια Pocket Springs 16.5 cm, τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη. Το καθένα λειτουργεί ξεχωριστά, προσφέροντας έτσι τη μεγαλύτερη ανατομική συμπεριφορά τού στρώματος και διατηρώντας τη σπονδυλική στήλη στη φυσική της θέση.

Βαθμός Σκληρότητας: Mαλακό

 • Ύφασμα knitted exclusive καπιτονέ
 • Ενσωματωμένο ανώστρωμα ευρωπαικού τύπου Pillow Top με πολλαπλές στρώσεις υλικών
 • Ergofoam: Αφρώδες συμπαγές υποαλλεργικό υλικό, με μεγάλη ανθεκτικότητα και ορθοπεδικές ιδιότητες
 • Airfoam: Αφρώδες υλικό με πολυάριθμες κυψελίδες αέρα που προσδίδουν άριστες δυνατότητες αερισμού και μεγάλη ελαστικότητα. Είναι υποαλλεργικό και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.
 • Dacron: Αφράτη λευκή βελονισμένη βάτα η οποία λειτουργεί υποαλλεργικά με πολύ καλό αερισμό και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.
 • Visco Elastic: Υλικό εξαιρετικής ποιότητας από ελαστική βισκόζη προηγμένης τεχνολογίας που αποτυπώνει και πέρνει την μορφή του σώματος μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
 • Ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality: Ειδικά ατσάλινα ελατήρια τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη, λειτουργούν το καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με το βάρος που δέχονται στηρίζουν την σπονδυλική στήλη και κρατούν το σώμα στην φυσική του κλίση.
 • Πλαινή κολόνα στήριξης
 • Πιστοποιήσεις απο διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης: 

OECO-TEX STANDARD 100: Έλεγχος για επιβλαβείς ουσίες για το δέρμα, που εγγυάται την ασφάλεια των υφασμάτων στα στρώματα όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα

ALOE VERA: Ειδική επεξεργασία σε όλα τα υφάσματα των στρωμάτων με "ALOE VERA", φαρμακευτικό φυτό που προσδίδει ιδαίτερα απαλή και άνετη υφή στο ύφασμα, αλλά και στην αίσθηση φρεσκάδας

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΌ ΣΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ: Επίσημη αναγνώριση των οικολογικών προιόντων από την Ευρωπαική Ένωση. Πιστοποίηση ECOLABEL που εγγυάται την υγιεινή των πρώτων υλών σε συνδιασμό με σεβασμό προς το περιβάλλον.

TUV AUSTRIA HELLAS- EN ISO 9001:2000: Διεθνής πιστοποίηση για την εφαρμογή και τήρηση του συστήματος διασφάλισης της ποιότητας.

 

 • Τα στρώματα της σειράς "High Quality" διαθέτουν τα υψηλότερα ελατήρια Pocket Sp

  Η σειρά «High Quality» αναδεικνύει τα υπέροχα και μοναδικά χαρακτηριστικά της από το σύνολο των υλικών κατασκευής. Με υφάσματα knitted και knitted exclusive, ιδιαίτερα απαλής και ανάγλυφης υφής, με ειδική επεξεργασία Aloe Vera και extra soft καπιτονέ.

  Επιπλέον, με το επαναστατικό υλικό 3D air transpiration, δημιουργεί μόνιμους αεραγωγούς περιμετρικά του στρώματος, φροντίζοντας τόσο στην υγιεινή του όσο και στις υψηλές προδιαγραφές τής κατασκευής του.

Βαθμός σκληρότητας Mαλακό 10/100
Εγγύηση 10 χρόνια
Ύψος στρώματος 35εκ (+/-1)
Υλικό Ύφασμα knitted exclusive καπιτονέ
Ελατήρια Aνεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs Ηιgh Quality

Συμβουλή επιλογής στρώματος

Ο ύπνος είναι ζωτική ανάγκη και απαραίτητη προϋπόθεση για καλή υγεία και ευεξία.

Οταν κοιμόμαστε επαρκώς ενισχύουμε τα επίπεδα ενέργειας και την διαύγεια μας, ξεκουραζόμαστε και αναζωογονούμαστε.

Ο καλός ύπνος  σύμφωνα με μελέτες βοηθά και βελτιώνει την μνήμη ενισχύει την μακροζωία, επηρεάζει θετικά την ποϊότητα ζωής , βελτιώνει τις σχολικές και ακαδημαϊκές επιδώσεις.

Μειώνει το στρες, μειώνει τις κυκλοθυμικές τάσεις , βοήθα στην διατήρηση του βάρους .

Δεν υπάρχει σωστό στρώμα για όλους. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις άλλες ιδιαιτερότητες που πρέπει να προσέξει. Το ζητούμενο όμως είναι ένα. Ο καλός ήσυχος ύπνος.

Στόχος είναι η επιλογή του στρώματος να βοηθά στη στήριξη της σπονδυλικής στήλης και του κεφαλιού και να απορροφά τις πιέσεις των ώμων και των ποδιών και της λεκάνης. Επίσης να στηρίζει και  συγχρόνως να αποφορτίζει τον αυχένα σε συνδυασμό με το κατάλληλο μαξιλάρι, ενώ παράλληλα θα πρέπει να επιτυγχάνουν την σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Το στρώμα πρέπει να υποδέχεται απαλά το σώμα σας χωρίς να το αναγκάζει να παίρνει άβολες στάσεις, να το αγκαλιάζει με τρόπο φυσικό να στηρίζει το κεφάλι και τον κορμό σας απόλυτα ήρεμα ώστε να μην βουλιάζει κάθε φορά που αλλάζετε πλευρά.

Το στρώμα πρέπει να πληρεί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποτελείται από άριστης ποιότητας υποαλλεργικά υλικά που αντέχουν στην καθημερινή χρήση.

1)Ορθοπεδικό ή ανατομικό στρώμα

Ο όρος ορθοπεδικό στρώμα είναι είναι παραπλανητικός αφού περιγράφει ορισμένα ανελαστικά στρώματα τα οποία έχουν κατασκευαστεί στα μέτρα κάποιου άλλου ανθρώπου και όχι στα δικά μας.

Το κατάλληλο στρώμα αποτελείται από ελαστικά υλικά που προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματος και όχι το αντίθετο με αποτέλεσμα την παροχή σωστής στήριξης. Αν και δεν υπάρχει γενικός κανόνας μπορούμε να πούμε ότι τα ανατομικά στρώματα αποτελούνται από ανεξάρτητα ελατήρια που επιτρέπουν το στρώμα να ακολουθεί τη φυσική καμπύλη της σπονδυλικής μας στήλης ενώ τα ορθοπεδικά από συνδεδεμένα ελατήρια που <<στηρίζουν>> την σπονδυλική στήλη και την βοηθούν να μην κυρτώνει. Βασικό ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών πάνω απο τα ελατήρια αφού όσα καλύτερης ποιότητας είναι τόσο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερη απόδοση έχει.

2)Μαλακό ή σκληρό στρώμα

Επειδή οι ανάγκες αλλά και οι προτιμήσεις κάθε ανθρώπου διαφέρουν, το σωστό στρώμα δεν είναι το ίδιο για όλους. Το κατάλληλο στρώμα πρέπει να παρέχει στήριξη και ανάπαυση σε όλες κατά το δυνατό τις αρθρώσεις και τους μύες προκειμένου ο ύπνος να είναι αναπαυτικός και περισσότερο ποιοτικός. Ετσι η σπονδυλική στήλη πρέπει να βρίσκεται και να μένει σε ευθεία γραμμή καθώς και να απορροφώνται οι πιέσεις στις ζώνες της γάμπας και των ώμων. Επίσης σημαντικό είναι ο αυχένας να στηρίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ενοχλείτε και να επιτυγχάνεται η σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ενα πολύ σκληρό στρώμα και ένα πολύ μαλακό στρώμα είναι εξίσου ακατάλληλα.

Σε γενικές γραμμές ημίσκληρα στρώματα ενδείκνυνται σε όσους κοιμούνται μπρούμυτα,σκληρά στρώματα σε όσους κοιμούνται ύπτια και μαλακά στρώματα σε όσους κοιμούνται στο πλάι

3)Στρώμα με ελατήρια ή αφρώδες (latex-memory-water foam)

Για να διαλέξεις το κατάλληλο στρώμα για εσένα θα πρέπει πρώτα να ξέρεις τις κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται τα στρώματα. Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες στρωμάτων. Στρώματα με ελατήρια και αφρώδες (latex-memory-water foam) . Τα στρώματα με ελατήρια κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και οι περισσότερες εταιρείες που κατασκευάζουν στρώματα επιλέγουν να χρησιμοποιούν ελατήρια μια και είναι ο πιο διαδεδομένος τύπος στρώματος. Αυτό συμβαίνει διότι το στρώμα με ελατήρια έχει αποδείξει την αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου καθώς και την σωστή στήριξη που μπορεί να προσφέρει στο σώμα και την σπονδυλική στήλη κατά την διάρκεια του ύπνου. Τα αφρώδη στρώματα  (latex-memory-water foam) απο την άλλη επανέρχονται στη αρχική τους κατάσταση πάρα πολύ εύκολα εξαιτίας της ελαστικότητας του υλικού (latex-memory-water foam). Λόγω τον ιδιοτήτων του αφρού (latex-memory-water foam) σαν στρώματα είναι πάρα πολύ ανθεκτικά

4)Δίπλευρα ή μονόπλευρα στρώματα

Δίπλευρα στρώματα ονομάζονται τα στρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο πλευρές .

Μονόπλευρα είναι αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από την μία . Καλό θα ήταν να προτιμήσετε τα δίπλευρα διότι έχουν σαφώς μεγαλύτερη αντοχή αφού περιέχουν ακριβώς τα ίδια υλικά και στις δύο πλευρές .Να θυμάσαι ωστόσο ότι πρέπει να γυρίζεις το στρώμα σου σχετικά συχνά ( τον πρώτο καιρό μία φορά το μήνα τουλάχιστον ) έτσι ώστε τα υλικά του να φορμαριστούν και από τις δύο πλευρές το ίδιο. Η παραπάνω διαδικασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην μακροζωία του στρώματος.